Workshop: 'Time management van de Ziel' – Asmodël

“Time management van de Ziel is het begrijpen dat je Hogere Zelf en de Born van het leven (God),  ‘de timing’ van alle gebeurtenissen in je leven(s) overeengekomen zijn”.
De Serafijn Asmodël,  engel van geduld en Kosmische Liefde brengt mysterieuze ervaringen in je leven en heilige kennis over het universum. Hij brengt geestelijk geduld, harmonie, innerlijke rust en gevoel van evenwicht in je leven. Helpt je met geduld om duidelijk te zien en te zoeken naar oplossingen. Hij vult je met voorzichtigheid en leert ‘het belang van tijd’ in de ontwikkeling van je plannen. Deze prachtige engel rijkt je een methode aan om in de ‘flow’ van je eigen leven te staan.

Zondag 15 maart
Zaal open: 11,30 uur start 12 uur tot 17 uur met uitloop tot max 18 uur
Kosten: 95,- aanbieding nu voor maar 60,- euro
Inbegrepen: Werkmap, CD met de betreffende meditatie, Materialen, Luch


Aanbieding Prijs : € 50,00


De middag ziet er als volgt uit:
We starten met uitleg van:
- 'Time management van de Ziel'
- creativiteit (uitleg)
Pauze (lunch)
- Een korte meditatie om in rust te komen
- het maken van een meditatie/healings-board, Hart & Soul Collage
- uitleg van je creatie, eventueel op CD om mee te nemen


Tijdens deze middag waarin jij centraal staat, werken we er aan om je in contact te brengen met jouw innerlijke wijsheid en de obstakels die je in de weg staan zoveel mogelijk zichtbaar te maken en te verwijderen.
Hierbij krijg je de gelegenheid om nieuwe inzichten en informatie over jezelf te ontvangen en om oude vastzittende patronen te veranderen.
Je maak een Hart & Soul Collage, een combinatie met plaatjes uit tijdschriften en teksten die je vervolgens op een A3 ondergrond plakt.  Je kan ook voorbeelden gebruiken die je dan ook (gedeeltelijk) kan  in kleuren. Zelf inkleuren zet bepaalde energieën in werking die een helende uitwerking hebben. De kunstvorm van collage (knippen/schuren en plakken) is heel toegankelijk voor iedereen je hoeft geen speciale talenten te hebben. Na afloop krijg persoonlijke uitleg van de Collage, deze kan op CD mee krijgen.

gerelateerde producten

Autogene Training

Autogene Training

€ 95,00
Mystieke Tarot

Mystieke Tarot

€ 95,00
Workshop Regressie

Workshop Regressie

€ 95,00
1 2 3

www.learningcentrum.nl is een onderdeel van Philosofia bv KvK Rotterdam 24423810 en wordt beheerd door Anay ICT , kvk Rotterdam 24267162
www.learningcentrum.nl is een neutraal en onafhankelijk internetplatform waar docenten, opleidingsinstituten & organisaties hun e-learning geven,
zowel alleen e-learning als gemengd met praktijklessen (Blended)
Met cursussen op persoonlijk en beroepsmatig niveau
post@learningcentrum.nl 010 70 70 008 Aert van Nessstraat 1-O Capelle aan den IJssel
wij maken o.a gebruik van teksten en images van St. Point of Light, Anay, Djehoety, van de verschillende locaties, vanaf 1983  en van unsplash.com
Wij doen ons best maar kunnen wij niet instaan voor de juistheid of volledigheid van alle informatie. 
Heb je verbetervoorstellen, ontdekt je taal fouten, heb je tips? Laat ze ons weten!
Powered by Anay ICT Copyright ©1983- . All Rights Reserved.